klantwerk_klusvisie_01_1000x750

Je eigen klussenbedrijf betekent veel vrijheid en flexibiliteit. Het betekent ook dat je zelf verantwoordelijk bent voor het bijhouden van vakkennis en voor het goed blijven draaien van je bedrijf.  Als zzp-er is het in de praktijk ondoenlijk om alle wijzigingen in regelgeving – van belasting tot milieu en arbo – te weten en bij te houden en daarnaast ook nog je vakkennis up-to-date te houden. Als VLOK houden we daarom alle relevante ontwikkelingen in de gaten en helpen we je bij te blijven.  Dus wil je een eigen klussenbedrijf starten of heb je al een klussenbedrijf? Als VLOK-lid sta je er niet alleen voor.

Wij verzorgen vaktechnische en bedrijfsmatige trainingen. Bijvoorbeeld over automatisering als ondersteuning bij de bedrijfsvoering, waarbij je onder andere leert hoe je slim kunt omgaan met internet en meer opdrachten kunt binnenhalen. Daarnaast zet de VLOK zich in voor kwaliteitstrajecten zoals Vakmanschap & Zekerheid. “Ons” blad KlusVisie geeft informatie die zonder meer direct is toe te passen en uit te nutten. Als VLOK-lid ontvang je KlusVisie gratis achtmaal per jaar! 

Daarnaast onderhouden we contacten waar jij de vruchten van plukt. Zo praten we met onze partners over nieuwe ontwikkelingen in de markt en houden we de wet- en regelgeving nauwlettend in de gaten. Ook dat doen wij weer niet alleen; we werken samen met het landelijke Platform voor Zelfstandige Ondernemers en diverse onderzoeksbureaus. Lees daar hier meer over.

En natuurlijk ontmoet je je collega’s op de diverse regiobijeenkomsten, uiteraard op een interessante locatie. En weet je niet wie de VLOK-leden in jouw omgeving zijn, maar heb je toch een vraag aan een collega in de buurt? Dan kun je die via onze site direct vinden en contact opnemen. Door je VLOK-lidmaatschap sta je er dus niet alleen voor, ook niet als je je eigen klussenbedrijf start.