klantwerk_klusvisie_01_1000x750

Je eigen klussenbedrijf betekent veel vrijheid en flexibiliteit. Het betekent ook dat je zelf verantwoordelijk bent voor het bijhouden van vakkennis en voor het goed blijven draaien van je bedrijf.  De VLOK helpt je alle belangrijke ontwikkelingen in de gaten te houden. 

Dus wil je een eigen klussenbedrijf starten of heb je al een klussenbedrijf? Als VLOK-lid sta je er niet alleen voor.

Actuele kennis op schrift

Met “ons” vakblad KlusVisie krijg je acht keer per jaar gratis praktische informatie. 

Daarnaast hebben we voor leden van de Vakgroep Parket ook het vakblad Parket krijg je als lid van de Vakgroep Interieurbouw naast de KlusVisie ook het vakblad Interieurbouw. Voor VLOK-leden zijn aan de deelname van de vakgroepen géén extra kosten verbonden.

Actuele kennis gecertificeerd

Met de opzet van de VLOK Akademie bieden we voor vakmensen een platform om je kennis en vaardigheden op allerlei mogelijke manieren bij te spijkeren.

VLOK-leden krijgen bij deelname aan de activiteiten van de VLOK Akademie altijd iets extra’s!

 

Daarnaast onderhouden we contacten waar jij de vruchten van plukt. Zo praten we met onze partners over nieuwe ontwikkelingen in de markt en houden we de wet- en regelgeving nauwlettend in de gaten. Ook dat doen wij weer niet alleen; we werken samen met het landelijke Platform voor Zelfstandige Ondernemers en diverse onderzoeksbureaus. Lees daar hier meer over.

En natuurlijk ontmoet je je collega’s op de diverse regiobijeenkomsten, uiteraard op een interessante locatie. En weet je niet wie de VLOK-leden in jouw omgeving zijn, maar heb je toch een vraag aan een collega in de buurt? Dan kun je die via onze site direct vinden en contact opnemen. Door je VLOK-lidmaatschap sta je er dus niet alleen voor, ook niet als je je eigen klussenbedrijf start.

Delen: