Elk VLOK-lid dient te beschikken over een bedrijfsrechtsbijstandsverzekering. Op zich is de keuze voor het VLOK-lid vrij, maar met de mantelovereenkomst met de DAS heeft de VLOK altijd een uiterst scherp aanbod voor haar leden kunnen krijgen.

De huidige rechtsbijstandverzekering zoals DAS dit aanbiedt, wordt door hen niet meer aangeboden en wordt vervangen door een nieuw product. Wij lichten graag toe wat dit voor je betekent. In ieder geval zul je zien dat je als VLOK-lid weer een duidelijk voordeel geniet!

Meest actuele dekking voor VLOK leden
Je huidige verzekering heeft een beperkte dekking. Alleen geschillen met consumenten vallen onder de dekking van de rechtsbijstand. Het nieuwe product kent een veel uitgebreidere dekking. Welke uitbreidingen dit zijn, zie je hieronder vermeld.

Daarnaast kun je er nu ook voor kiezen om de particuliere dekking mee te verzekeren. Onderaan de brief vind je de polisvoorwaarden, deze pdf-documenten kun je downloaden en bewaren.

De premie voor het komende jaar
Aangezien de nieuwe verzekering een uitgebreidere dekking kent, heeft dit ook gevolgen voor de premie die je betaalt. Deze zal gaan stijgen. De nieuwe premie ligt nog onder de marktconforme premies voor rechtsbijstandverzekeringen. Echter, omdat de premie de komende jaren kan toenemen zullen wij als onafhankelijk adviseur nagaan of de premies marktconform blijven en onderzoeken of andere verzekeraars betere opties bieden. Hierbij uiteraard kijkend naar dekking (voorwaarden) en premie.

De netto premie voor de nieuwe verzekering bedraagt €426,00, exclusief kosten en assurantiebelasting, maar voor jouw als VLOK-lid geldt een premie van €178,82, exclusief kosten en assurantiebelasting. 

Hierbij zijn wij ervan uitgegaan dat je geen personeel in loondienst hebt. Indien dit wel het geval is verneemt AON dit  graag van je en zullen zij je een ander passend voorstel doen.

Ben je akkoord met deze aanpassingen? Dan hoef je niets te doen
Je verzekering wordt verlengd per 1 januari 2024. Heb je nog vragen over de genoemde aanpassingen? Neem dan contact op met AON.

 —–

Hieronder tref je de dekkingsuitbreidingen ten opzichte van de huidige verzekering.

Juridische hulp bij conflicten met of over:

  • overeenkomsten met klanten en leveranciers
  • verhaal van letsel- en materiële schade
  • franchiseovereenkomst als franchisenemer afgesloten
  • koop, huur en onderhoud van een bedrijfsruimte

Daarnaast ontvangt u ook juridische hulp bij:

  • schriftelijke aannemingsovereenkomsten
  • de overheid, zoals bijvoorbeeld over bouwvergunningen of bestemmingsplannen
  • milieuzaken
  • hulp in straf-, tucht- en klachtzaken
  • verwerking van persoonsgegevens

Tevens kent uw nieuwe verzekering een rechtsbijstand dekking voor bedrijfsmotorrijtuigen

—-

Voor vragen:

Team constructie Aon

constructie@aon.nl

088-8108157

Delen: