_GO48717_kl

De VLOK beantwoordt vragen aan leden en niet-leden

De VLOK is regelmatig aanwezig op beurzen om de vakman en consument te doordringen van de kwaliteit van een VLOK-lid. Daarnaast beantwoorden we graag vragen van leden en niet-leden. Afgelopen jaar heeft de VLOK op deze manifestaties bijna 200.000 bezoekers langs de stands gehad.

Onze beursdeelnames (die overigens vaak met beursorganisatoren samen worden ingevuld) spelen daarmee een belangrijke rol in het verder bekendmaken en benadrukken van de vakmensen die bij ons zijn aangesloten en het vakmanschap in de klussenbranche in het algemeen.

Misschien ben je ons wel tegengekomen de afgelopen jaren. We stonden bijvoorbeeld op de VSK-beurs met een stand op het ZZP-plein (dat we ook hebben georganiseerd). Een ook op de Huis & Tuin beurs waren we present, maar ook op de Lente, Tuin en Woonbeurs in de IJsselhallen, de Liever Thuis! beurzen verspreid over het hele land, de Eigen Huis beurs en de 50-plus beurs in de Jaarbeurs.

Het VLOK-lidmaatschap wordt op de beurzen gepresenteerd aan de mensen die langs onze stand komen. De komende jaren zullen we dan ook op verschillende beurzen te vinden zijn. Zoek eens gerust eens op.

Delen: