_GO48717_kl

De VLOK beantwoordt vragen van consumenten

De VLOK is regelmatig aanwezig op beurzen om de vakman en consument te doordringen van de kwaliteit van een VLOK-lid. Daarnaast beantwoorden we graag vragen van leden en niet-leden. Afgelopen jaar heeft de op deze manifestaties bijna 200.000 bezoekers langs de stands gehad.

Onze beursdeelnames (die overigens vaak met beursorganisatoren samen worden ingevuld) spelen daarmee een belangrijke rol in het verder bekendmaken en benadrukken van de vakmensen die bij ons zijn aangesloten en het vakmanschap in de klussenbranche in het algemeen.

Misschien ben je ons wel tegengekomen de afgelopen jaren.

We neem deel aan:

  • vakbeurzen om onze leden en nieuwe leden te ontmoeten, zoals de Bouwbeurs, de VSK-beurs en Bouw Compleet (vroeger de Bouwrelatiedagen) en organiseren bij tijd en wijle een heus Klusplein en
  • woon- en consumentenbeurzen om onze leden te promoten, zoals de Eigen Huis beurs, die twee keer per jaar in de Jaarbeurs in Utrecht wordt gehouden.

De komende jaren zullen we dan ook op verschillende beurzen te vinden zijn. Raadpleeg de agenda en zoek eens gerust eens op.

Je kunt onze activiteiten napluizen in de verslagen in het Vakblad KlusVisie, dat je als VLOK-lid acht keer per jaar gratis toegezonden krijgt.

Grip op Garantie en ISOBouw-280

Delen: