Chaos rondom de bestelwagens in Nederland!

Waar je de afgelopen 20 jaar je nieuwe bus ging bestellen als de oude bus op was dan zal je dat nu echt anders moeten benaderen.

Zeker omdat de wetgeving gaat wijzigen, adviseren we graag de ondernemers over het juiste vervangmoment.

 

De bedrijfswagenadviseurs, gevestigd in het California gebouw aan de Deventerweg 2a, zijn uniek in hun aanpak. Omdat wij geen fysieke voertuigen hebben staan, hoeven we deze niet te promoten “aldus Michel van de Scheur”. Liever richten we ons op een serieus advies, merkonafhankelijk. Ondernemers komen bij ons met vraagstukken over kopen of leasen, diesel of elektrisch? De komende periode zal er chaos ontstaan, dat is waar wij ondernemers mee helpen. Natuurlijk leven wij van de omzet van een levering, maar we starten met het beste advies, zonder factuur.

En dat advies is dus belangrijker dan ooit tevoren. Maak een afspraak en laat je voorlichten over;

  • Wetgeving BPM en waarom bedrijfswagens vanaf december volgend jaar ca. 12.000 euro duurder worden.
  • Mogelijkheden voor bestellen uit importeurs voorraad om dit te voorkomen.
  • Milieuzones in 65 steden, zoals Amersfoort per 2025.
  • (on-)mogelijkheden vrijstelling milieuzones tot en met 2027 voor diesels.
  • Bedrijfseconomische gevolgen elektrische bestelwagens, voor jouw bedrijf!
  • Impact van restwaardes door verbod op diesels en daarmee de keuze kopen en leasen.

 

Wil je na dit gesprek met ons verder praten over de bestelling van een bedrijfswagen, diesel of elektrisch, dan nemen we alle technische details met je door. Ook voor elektrisch rijden gaan we er even goed voor zitten en praten we je bij over mogelijkheden rondom trekgewichten, verschillende accupakketten, mogelijkheden van snelladen op eigen terrein en de integratie van eventuele zonnepanelen. Natuurlijk komt het onderwerp subsidie aan de orde, maar starten we ieder gesprek met het eerlijk weergeven van de technische range, in de praktijk, niet uit de folder.

Klanten vinden het heerlijk dat wij technisch onderlegd zijn, adviseren door praktijk ervaring en ook nog eens fiscaal de kennis goed op orde hebben. Voor bedrijfswagens veel actueler en preciezer dan jouw accountant.

Een goed advies kost ons ongeveer 3 kwartier. Zo snel heb je nog nooit 12.000 euro bespaard “vertelt Koen met een glimlach”. We zijn te bereiken op 0341-741401 of bezoek onze VLOK pagina voor een aanvraag via: https://www.debedrijfswagenadviseurs.nl/vlok.

Voor VLOK leden verzorgen we kosteloos de vloer- en wandbekleding in de nieuwe bedrijfswagen!

Delen: