Op 22 mei 2023 hebben we melding gemaakt van de contacten tussen de VLOK en de gemeente Rotterdam over het gemeentelijk project Energie Klus & Coach voor het MKB.

Hieruit zijn al verschillende initiatieven gekomen waarover we nu en de komende tijd regelmatig zullen berichten. We beginnen de reeks met VLOK-lid KringPower. Dit bedrijf – gevestigd in Rotterdam – is een van de bedrijven, die door de gemeente Rotterdam wordt ingezet voor het project Energie Klus & Coach voor MKB.

KringPower

Met een al bestaand uitvoeringsteam, dat zich in Rotterdam verplaatst met elektrische bakfietsen, vertelt Bilal Kariouh van Energie KringPower over zijn team.

“Bij KringPower streven we ernaar om energiebesparing en duurzaamheid toegankelijk te maken voor iedereen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van energiebesparende klussen en het bieden van professioneel advies omtrent energiebesparing, zonne-energie en energieopslag voor zowel bedrijven als particulieren.

We hebben ons bij de VLOK aangemeld, omdat we geloven in de kracht van samenwerking en de uitwisseling van kennis binnen onze sector. De VLOK biedt een platform waar leden kunnen samenwerken, beste praktische tips kunnen delen en kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van normen en beleid op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing. 

Door ons aan te sluiten bij deze gerespecteerde brancheorganisatie, kunnen we ons netwerk binnen de branche uitbreiden, op de hoogte blijven van de laatste technologie├źn en trends, en bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de sector. We hopen dat onze betrokkenheid bij de VLOK ons in staat zal stellen om nog effectiever bij te dragen aan een groenere, duurzamere toekomst voor onze klanten.”

Meer informatie over de activiteiten vind je op www.kringpower.nl.

Delen: