De filosofie van de VLOK bij samenwerking met leveranciers is eenvoudig; ondersteuning van de VLOK-leden.

Dat kan zijn:

  • met hulp bij het op peil houden van vakkennis en ondersteuning bij het ondernemerschap, waarvoor de VLOK in 2019 is gestart met de VLOK-Akademie, maar ook
  • met financieel voordeel door betere prijs- en garantievoorwaarden bij de inkoop van materialen, gereedschappen en andere bedrijfsmiddelen of zakelijke diensten.

Samenwerking met commerciële partners kan alleen zinvol als beide partijen hieruit voordeel kunnen halen. Voor leveranciers is dit vanzelfsprekend omzet, maar ook erkenning.

Samenwerken met de VLOK betekent ook voor de partners, dat kwaliteit centraal staat. De VLOK wil graag samen met leveranciers een totaalgarantie van product en arbeid bieden aan de consument. De leverancier garandeert zijn product en de VLOK geeft een extra garantie voor de arbeid van het klussenbedrijf.

De erkenning komt van de consumenten en hun belangenbehartigers: Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

Ook samenwerken met de VLOK?

Partners

Wij stellen hier graag onze VLOK-partners aan u voor: VLOK-partners kunnen ervoor kiezen deel te nemen aan een of aan beide samenwerkingsprogramma’s. het VLOK Kwaliteitsprogramma Vakmanschap en Zekerheid  –  Dit programma is gericht op de overdracht van kennis, vaardigheden en inzicht bij de vaktechnische uitvoering van werkzaamheden. Met als doel het  ondersteunen van de ondernemers […] Lees meer
Delen: