faay_logo_NL_WP_rgb

FAKRO

Vlok1

logo_isobouw_343x97

Afdrukken

De filosofie van de VLOK bij samenwerking met leveranciers is eenvoudig; ondersteuning van de VLOK-leden.

Dat kan zijn:

  • hulp bij het op peil houden van vakkennis
  • ondersteuning bij de beslommeringen van het ondernemerschap
  • financieel voordeel door betere prijs- en garantievoorwaarden bij de inkoop van materialen, gereedschappen en andere bedrijfsmiddelen of zakelijke diensten.

Samenwerking met commerciële partners kan alleen zinvol als beide partijen hieruit voordeel kunnen halen. Voor leveranciers is dit vanzelfsprekend omzet, maar ook erkenning.

Samenwerken met de VLOK betekent ook voor de partners, dat kwaliteit centraal staat. De VLOK wil graag samen met leveranciers een totaalgarantie van product en arbeid bieden aan de consument. De leverancier garandeert zijn product en de VLOK geeft een extra garantie voor de arbeid van het klussenbedrijf.

De erkenning komt van de consument en diens belangenbehartigers: Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

Wij stellen hier graag onze partners aan u voor:

  • het VLOK Kwaliteitsprogramma Vakmanschap en Zekerheid
  • het VLOK Ondernemersprogramma Slim Bouwen aan je toekomst
  • de VLOK Inkooppartners

 

 

 

Partners VLOK Kwaliteitsprogramma Vakmanschap en Zekerheid

Wij stellen hier graag aan u voor onze partners van het eerste uur in het VLOK Kwaliteitsprogramma Vakmanschap en Zekerheid. Het Kwaliteitsprogramma is in 2011 ontwikkeld om de VLOK-leden te helpen bij het op peil houden en verbeteren van hun vakkennis en ambachtelijke vaardigheden. Met de komst van de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen – […] Lees meer

Partners

Wij stellen hier graag onze VLOK-partners aan u voor: VLOK-partners kunnen ervoor kiezen deel te nemen aan een of aan beide samenwerkingsprogramma’s. het VLOK Kwaliteitsprogramma Vakmanschap en Zekerheid  –  Dit programma is gericht op de overdracht van kennis, vaardigheden en inzicht bij de vaktechnische uitvoering van werkzaamheden. Met als doel het  ondersteunen van de ondernemers […] Lees meer