Algemene voorwaarden logo

U wilt in uw woning een klus laten uitvoeren. Dan wilt u er ook op kunnen vertrouwen dat deze klus goed en veilig gebeurt.

Kortom: u zoekt een klussenbedrijf dat waarde hecht aan vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. Klussenbedrijven die zijn aangesloten bij de VLOK werken op deze manier. Zij helpen u graag met adviezen en met het uitvoeren van de klus die u geklaard wil zien.

Een VLOK-lid brengt u kwaliteit en zekerheid

Elk klussenbedrijf zal bij een klus bepaalde voorwaarden hanteren. VLOK-leden hanteren de VLOK-Uitvoeringsvoorwaarden Deze hebben voor u, als consument, meerwaarde. De VLOK-Uitvoeringsvoorwaarden zijn namelijk tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Deze organisaties behartigen uw belangen.

U herkent de door de consumentenbond goedgekeurde algemene voorwaarden aan een speciaal logo. Meer hierover weten? Lees het artikel in het tijdschrift MAG.

Vragen staat vrij

Heeft u vragen over het uitvoeren van klussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij e u altijd verder kunnen helpen. Heeft u als consument nog geen contact gelegd met een klussenbedrijf? Dan kunt u ook rechtstreeks contact met de VLOK opnemen. Wij geven u graag advies over:

  • zaken doen met een klussenbedrijf
  • garantie op het uitgevoerd werk
  • problemen met uw klussenbedrijf oplossen
  • duurzaam klussen
  • innovatie
  • wettelijke regels voor verbouwingen
  • beheersen van risico’s bij de uitvoering van kluswerkzaamheden
  • zelf een klussenbedrijf starten

 

Ons antwoord op uw vragen over een klus of klussenbedrijf

Misschien wilt u een klus gaan laten uitvoeren of heeft u al opdracht gegeven aan een klussenbedrijf. Heeft u vragen over een klus of klussenbedrijf? VLOK wil u graag van dienst zijn. En weten wij het antwoord het zelf niet, dan vinden we altijd een deskundige die u verder kan helpen.   Schat aan kennis en […] Lees meer

Snel een goed klusbedrijf vinden

Hoe vindt u een klussenbedrijf dat staat voor kwaliteit en hecht aan vakmanschap en persoonlijke service? Het VLOK biedt – gratis – een overzicht van welke klussenbedrijven lid zijn in uw directe omgeving. Op deze manier kunt u makkelijk dat klussenbedrijf vinden waar u vertrouwen in hebt. Welke klussenbedrijven laten zich goed vinden? Goede klussenbedrijven […] Lees meer

Verzeker jezelf van gegarandeerde kwaliteit

Als klant van een (klussen-)bedrijf hebt u recht op garantie; garantie op kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden en garantie op onderdelen die door het klussenbedrijf zijn geregeld. Als u als consument een klus laat uitvoeren door een klussenbedrijf dat lid is van het VLOK, bent u er als consument van verzekerd dat het klussenbedrijf deze […] Lees meer