In het vervolg op een aantal bijeenkomsten in 2015 onder de naam Multiherstel presenteerde CED Repair zich in 2017 andermaal voor de VLOK tijdens de VLOK-regiobijeenkomsten. En nu op naar 2020 versterken de VLOK en CED Repair de samenwerking!

CED Repair is onderdeel van de CED Groep, een Nederlands bedrijf dat zich bezig houdt met alles wat met schade te maken heeft in de breedste zin van het woord. Jaarlijks verwerkt de CED Group ongeveer 1 miljoen schadeclaims ten behoeve van verzekeringsmaatschappijen. Hiermee is een waarde van ruim 2,5 miljard euro gemoeid.

CED Repair heeft de afgelopen jaren goede ervaringen opgedaan bij samenwerking met VLOK-leden voor kleinschalige herstelklussen in en rond woningen. Zaken die de VLOK met haar leden heeft geregeld, zoals de VLOK-Uitvoeringsvoorwaarden en de nakomingsgarantie zijn voor CED Repair basis voor professionele klussenondernemingen. Voeg daarbij dat de VLOK-leden zaken als bedrijfsaansprakelijkheid ook goed geregeld hebben en het is duidelijk waarom CED Repair haar netwerk graag met andere VLOK-leden wil uitbreiden.

Voor jou als VLOK-lid biedt CED Repair niet alleen direct schadeherstelwerk, maar ook de mogelijkheid nieuwe klanten te ontmoeten.

Wil je graag met CED Repair in contact komen, meldt dit dan even aan het VLOK-secretariaatsteam via info@vlok.nl.

Hoe werkt CED Repair?

Schades worden toegewezen aan de hand van een herstellersprofiel;

  • Afbouw (stuc- en schilderwerk, aftimmerwerk);
  • Vloerafwerking (Laminaat);
  • Allrounder (Afbouw + tegelwerk en installatie technische werkzaamheden)

Zo ontvangt de juiste hersteller de juiste herstelopdracht.
De opdrachten worden verstrekt via een gebruiksvriendelijk digitaal platform. Dit werkt zowel op de computer/laptop als ook op de tablet en smartphone.

CED Repair organiseert voor de VLOK leden regelmatig trainingen voor herstellers die samenwerken met CED Repair. Hierbij kun je denken aan informatie omtrent droogtechniek, lekdetectie, klim- en steigermateriaal e.d. Ook zaken rondom de bedrijfsvoering en verzekeren kunnen aan de orde komen, zoals aansprakelijkheidsrecht, veilig werken op hoogte, asbest calamiteit en dergelijke.

Wat heb ik aan CED Repair?

Als herstellers bepaal je zelf wanneer je beschikbaar bent voor opdrachten. Daarom kun je die goed combineren met je eigen werkzaamheden. Het digitale platform neemt je bijna alle administratie zaken uit handen. Als hersteller heb je kun je je dus concentreren op je werkzaamheden. En niet onbelangrijk, binnen 30 dagen wordt de hersteller gegarandeerd door CED Repair betaald!

Delen: