Banner-Zoek-een-klussenbedrijf-300-pixels[1]

Hoe vindt u een klussenbedrijf dat staat voor kwaliteit en hecht aan vakmanschap en persoonlijke service? Het VLOK biedt – gratis – een overzicht van welke klussenbedrijven lid zijn in uw directe omgeving. Op deze manier kunt u makkelijk dat klussenbedrijf vinden waar u vertrouwen in hebt.

Welke klussenbedrijven laten zich goed vinden?

Goede klussenbedrijven laten zich makkelijk vinden via websites; professionals die goed zijn in hun werk, vertellen daar graag over of anderen vertellen over hun ervaringen met het bedrijf. En wilt u gelijk offertes opvragen van verschillende klusbedrijven? Dan zijn ook daar voldoende websites voor te vinden. Maar let op: misschien vindt u op deze websites wel de scherpste prijs, maar niet een compleet aanbod van kwalitatief goede klusbedrijven. Dus ga in ieder geval na wat de ervaringen van anderen zijn met dit klussenbedrijf.

 

Klusbedrijf gevonden? En dan?

Met haar 1000 leden heeft het VLOK in iedere regio wel een klussenbedrijf waar u als consument zonder zorgen mee in zee kunt gaan. En is het gelukt een klussenbedrijf te vinden waarvan u denkt dat die uw wensen het beste kan vertalen in een mooi, veilig en kwalitatief eindresultaat? Vergeet dan vooral niet in het eerste gesprek de punten te bespreken die wij noemen in onze folder ‘Klussen met extra garantie‘.

 

Zoek een VLOK-lid bij u in de buurt

Een vakman is lid van de VLOK. U kunt uw postcode intypen. Zo vindt u alle klussenbedrijven die lid zijn van de VLOK bij u in de omgeving. Lees meer