Kennismaking met WD-40 Company

WD-40 Company is een wereldwijde organisatie toegewijd aan het creëren van positieve en blijvende herinneringen door het ontwikkelen en het aanbieden van producten die problemen oplossen in garages, werkplekken, fabrieken en huizen over de hele wereld. Al meer dan 65 jaar vertrouwen wereldwijd miljoenen uit verschillende beroepsgroepen op WD-40.

Oorspronkelijk werd WD-40 gebruikt om roest tegen te gaan op de raketten van de NASA; later werd WD-40 voor vele andere toepassingen ingezet. Nu gebruikt men WD-40 vooral als smeer-, beschermings-, reinigings- en waterverdrijvend middel en wordt het daardoor door vele beschouwd als de nr1 probleemoplosser.

 

 Assortiment van WD-40

WD-40 Company streeft erna om altijd positieve herinneringen achter te laten in alles wat we doen. Onze producten blijvend innoveren hoort hier ook bij. Onze “Multi- Use Product” is één van ’s werelds meest direct herkenbare merken. Maar naast de beroemde blauwe en gele bus, biedt WD-40 Company nu ook een breed scala aan producten voor specialistisch onderhoud en reiniging voor allerlei doe-het-zelvers, industriële gebruikers en vakmensen.  Het maakt niet uit welke klus, WD-40 heeft voor iedere klus een bus!

Multi-Use Product Flexible:

Net als de klassieke WD-40 Multi-Use Product, beschermt WD-40 Flexible  metaal tegen roest en corrosie, kruipt in vastzittende onderdelen en maakt ze weer los, verdrijft vocht en smeert apparatuur zodat alles weer soepel kan lopen.

 

Wat de Flexible speciaal maakt is zijn metalen rietje. Het maakt uw werk net even wat makkelijker. Het 18 cm lange flexibele rietje kan namelijk in de gewenste vorm gevouwen en vastgehouden worden.

Dit maakt het mogelijk om veel punten te bereiken die eerst moeilijk bereikbaar waren of punten die een nauwkeurige toepassing vereisen. Het is dus ideaal voor precisiewerk.

  • Buigzaam, behoudt de gewenste vorm- hierdoor heeft u maar een hand nodig waardoor u altijd nog een hand vrij heeft voor een zaklamp, doek e.d.
  • Geen demontage nodig- het bereikt moeilijk bereikbare plekken.
  • Het heeft een sterkere metalen buis die niet smelt
  • 2 toepassingsmogelijkheden: waardoor breed én nauwkeurig spuiten mogelijk is.

 

 

WD-40 Specialist producten- unieke formules voor specifieke taken

WD-40 Specialist is een lijn van tien professionele kwaliteit producten die uitermate geschikt zijn voor de wat specifieke en zwaardere taken van de doe-het-zelvers, industriële gebruikers en uiteraard vakmensen.

Het WD-40 Specialist productassortiment bestaat uit hoogwaardige smeermiddelen, vetten en reinigingsmiddelen, denk hierbij aan bijvoorbeeld een siliconenspray, droogsmeerspray en een super kruipolie etc. Deze producten hebben alle een unieke formule die geschikt zijn om specifieke klussen te klaren. Ontdek alle WD-40 Specialist producten op onze productpagina.

 

 

 

Samenwerking met Vlok:

Een samenwerking met VLOK biedt de mogelijkheid om een betere connectie met onze klanten te creëren. WD-40 Company wil graag iedereen meenemen in de wereld van WD-40 maar wil tegelijkertijd ook graag betrokken zijn in de wereld van haar klanten.

Samen met VLOK zijn we beter in staat u als vakman bij te staan als het gaat om kennisdeling. Wij willen positieve herinneringen achterlaten door u te informeren over onze producten, u te inspireren en u oplossingen te bieden.

Om onze klanten nog beter te ondersteunen bieden wij daarom ook een uitgebreide training aan, geheel in het teken van WD-40 en haar producten. Met onze WD-40 Academy willen we graag op een persoonlijke manier onze kennis delen over ons bedrijf, waar we voor staan en uiteraard ook over onze producten en hoe ze het beste toegepast kunnen worden. Daarnaast kunnen we middels onze WD-40 Academy inspiratie geven, oplossingen bieden én tegelijkertijd ook van jullie leren.

Contact

Heeft u vragen of wilt u ideeën met ons delen? Dit kan via het contactformulier of via onze sociale mediakanalen (Facebook of Instagram). Wij zijn altijd beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden.

Direct WD-40 bestellen kan nu ook vanaf uw eigen werkplek. Bekijk onze verkooppunten op www.wd40.nl/wd-40-verkooppunten

Delen: