TACKMASTERS is ook voor jou dé leverancier van lijmen, kitten, PUR schuimen, spuitlijmen en contactlijmen. Ook leveren wij diverse soorten boren, zagen, slijpschijven, diamantproducten, schroeven en accessoires. Wij blijven ons assortiment continu uitbreiden om aan de wensen van onze klanten te blijven voldoen. Dus ben je op zoek naar een hoogwaardige High Tack lijmkit, EPDM contactlijm of Multi tool zaagblaadjes? Dan bestel je deze gemakkelijk en snel bij TACKMASTERS.NL! Wij garanderen de laagste prijzen van Nederland en België, omdat we rechtstreeks importeren vanaf de producent.

De visie van TACKMASTERS  is dat, naast de grote bedrijven, ook  ZZP’ers en particulieren voor de beste prijs en kwaliteit hun producten kunnen inkopen.

De branches waar wij onder andere aan leveren zijn: bouw- en aannemers, dakdekkers, hoveniers, stoffeerders, parketteurs, tegelzetters, interieurbouwers en installatiebedrijven.

Voordelen van Tackmasters

Ondanks onze scherpe prijzen willen wij jou als VLOK-lid graag nog wat extra korting geven. Met de code ‘VLOK5’ krijg je nog is 5 procent extra korting bovenop de website prijzen.

 

  • 5% extra korting voor VLOK-leden met de code ‘VLOK5’
  • Franco levering vanaf €25.00
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Breed assortiment uit voorraad leverbaar
  • Laagste prijsgarantie in NL en BE

 

Wij willen het bestellen gemakkelijk maken voor u als drukke ondernemer. Bestellen via de webshop of even snel een mailtje sturen? Dat kan bij ons allemaal! Daarnaast is het ook geen probleem om even te bellen of te whatsappen. Wij staan u graag te woord en helpen u met een passend advies voor uw klus.

Actie oktober:

 

Delen: