Verfgroothandel ProCoatings, leverancier en kennispartner.

ProCoatings is een vrije verfgroothandel met diversen merken in het assortiment. Wat voor voordelen biedt dat voor u? Altijd keus en altijd de beste oplossing voor elke uitdaging. Vanuit onze 28 filialen leveren wij muurverven, lakken, primers, vloercoatings en specialistische probleemoplossers. Daarnaast bieden wij natuurlijk ook een breed pakket aan schilderbenodigdheden tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Maar wij zijn meer dan een leverancier van topproducten. Wij ondersteunen onze klanten in woord en daad. Dat houdt in dat onze kundige medewerkers u in onze verkooppunten kunnen adviseren over hoe bepaalde problemen het hoofd kunnen worden geboden. Daarnaast hebben wij een aantal technisch adviseurs die ook op locatie hun bevindingen met u kunnen delen. Kortom: wij doen er alles aan om u als klant te ontzorgen.

Elke werkdag zijn wij ’s ochtends vroeg geopend zodat u uw materiaal tijdig kunt afhalen. Uw verf direct op kleur en met een ruime voorraad aan ondersteunende producten zorgt dat ervoor dat u niet lang hoeft te wachten. Mocht u echt efficiënt willen werken dan kunnen wij uw bestelling ook kosteloos op locatie leveren. Als u voor 10 uur besteld dan leveren wij met onze eigen bezorgservice uw spullen dezelfde dag nog op locatie.

Kom eens langs in één van onze 28 filialen en maak vrijblijvend kennis met ProCoatings. Wij hebben op onze filialen een welkomstpakket voor u klaar staan met daarin diversen producten dat ons doet onderscheiden van een doorsnee verfgroothandel.

Kijk op onze website voor meer informatie en daar vindt u ook de contactgegevens van onze verkooppunten (www.procoatings.nl)

Delen: