De VLOK is blij de Kabelfabriek te kunnen verwelkomen als partner voor VLOK-leden. Zichtbaarheid on- en offline is belangrijk bij het werven van nieuwe klanten en voor klantbehoud. De ontwerpers van de Kabelfabriek kunnen daarbij helpen.

Wie is de Kabelfabriek?
Wij zijn de ontwerpers van de Kabelfabriek. Wij werken voor de grote jongens, en voor de kleine man. Vanuit onze werkplaats gevestigd in de voormalige NKF-hallen in Delft is alle ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven. We ontwerpen huisstijlen, bouwen websites en helpen ondernemers met het inzetten van sociale media en digitale mailings. De Kabelfabriek ontwerpt al jaren voor technische bedrijven. Voor vakmensen, die net als wij staan voor het leveren van kwaliteit. Oog voor het geheel én voor detail is belangrijk in ons werk.

Voordelen voor Vlok-leden

  • Leden van VLOK kunnen altijd gebruik maken van een gratis intake en van een voordeliger tarief.
  • Wil je aan de slag met social media, of ben je al gestart maar heb je een mooi ontwerp of advies nodig? Met Social Start helpen we je op weg. Facebook of een ander platform wordt ingericht met jouw logo en huisstijl. We kunnen een actieplan maken om zelf mee aan de slag te gaan, je de eerste maand ondersteunen of toffe content ontwerpen.
  • Wil je bestaande klanten blijven bereiken? Verstuur zo nu en dan een nieuwsbrief. Een digitaal platform wordt startklaar gemaakt binnen jouw eigen huisstijl. Wij kunnen je helpen met het ontwerp, de inhoud en de richtlijnen van digitale mailings.
  • Wil je online beter gevonden worden? Met het basis-SEO pakket kijkt de Kabelfabriek aan de voor- en achterkant mee wat je zou kunnen doen voor een betere vindbaarheid van jouw site. Je krijgt concrete tips mee om zelf toe te passen of je kunt ons inzetten voor maandelijkse ondersteuning.
  • Heb je een ander idee en zoek je hier een ontwerper bij? Met de Kabelfabriek sta je er niet alleen voor. Voor een sterk beeldmerk, de juiste uitstraling, het vernieuwen van jouw website of een origineel promotie-plan. De Kabelfabriek is je man.

Wil je gebruik maken van de voordelen voor de leden van de VLOK. Of wil je meer weten over wat de ontwerpers van De Kabelfabriek precies voor je kunnen doen? Neem contact met ons op

info@dekabelfabriek.nl
015-2127029
www.dekabelfabriek.nl

Delen: