Infinity Repair ontwikkelt basissysteem voor de ZZP’er

 Infinity Repair is een professioneel systeem voor het hoogwaardig renoveren van houten kozijnen. Naast het projectmatig totaalsysteem voor de gespecialiseerde vastgoedonderhoudsbedrijven heeft Infinity Repair een nieuw basissysteem ontwikkeld. Dit basissysteem is speciaal voor de zelfstandige vakman of -vrouw die zich richt op de particuliere markt.

Vaak wordt er, ongeacht de omvang van de houtaantasting, gekozen om het hele kozijn te vervangen al dan niet een kunststof of aluminium variant. Dit is slecht voor het milieu en overbodig wanneer blijkt dat tot 80% van dit kozijn nog goed is. Deze aanpak is niet alleen verspillend maar doet tevens afbreuk aan een stuk vakmanschap: kortom; tijd voor verandering en verdere opschaling in vakmanschap op een easy manier!

Infinity Repair Easy is een zelf samen te stellen halffabricaat kozijndeel dat het gemak van maatwerk willen combineren met een eenvoudige en precieze montage. De leveringen bestaan uit losse onderdelen die in het werk in elkaar gezet moeten worden. De contra-profileringen van de stijlstukken op de onderdorpels zijn al wel fabrieksmatig aangebracht. Ook worden standaard de bevestigingsschroeven (RVS), om de stijlstukken op de onderdorpels te monteren, en neopreen pakking meegeleverd (men kan ook kiezen voor een lijmverbinding). Het hout is van Accoya® (50 jaar garantie) en zal in basis ongegrond worden geleverd.

Infinity Repair Easy is ontwikkeld voor de ZZP’er (schilder-, klus-, en onderhoudsbedrijf) die door middel van een training instructie krijgt hoe dit toepasbaar is (verwerking en montage).

Infinity Repair verzorgt deze trainingen (dagdeel) op locatie in Waddinxveen. Onderdelen die aan bod komen tijdens de training.

Stappenplan

  • Het herkennen van houtrot
  • Inmeten (theorie)
  • Frezen en montage (theorie)
  • Kennis van bestaande kozijnreparatiemethoden
  • Waarom Accoya?
  • Verlijming
  • Garantie

Kosten voor deelname zijn voor VLOK Erkende bedrijven € 150,- (Niet VLOK Erkende bedrijven betalen € 175,-). Dit is inclusief koffie/thee en een heerlijke lunch.

Infinity Repair Easy biedt een hoogwaardig en bovenal makkelijk toepasbaar totaal onderhoudssysteem, waardoor vakmanschap behouden blijft, het goede deel van het kozijn hergebruikt kan worden en gebruik wordt gemaakt van de meest duurzame materialen.

Door gebruik te maken van Accoya hout past Infinity Repair ook de meest duurzame houtsoort toe met duurzaamheidsklasse 1 en een Cradle to Cradle Gold certificaat.

Delen: