Bent u onze nieuwe partner?

Neem contact met ons op voor een afspraak.

Wij werken samen met onze partners aan kwaliteit

Samenwerking met commerciële partners kan alleen zinvol zijn als beide partijen hieruit voordeel kunnen halen. Voor leveranciers is dit vanzelfsprekend omzet, maar ook erkenning. Want altijd blijft voor de VLOK kwaliteit centraal staan. De VLOK wil graag samen met leveranciers een totaalgarantie bieden aan de consument. De leverancier garandeert zijn product en de VLOK geeft een extra garantie voor de arbeid van het klussenbedrijf.

Mogelijkheden van samenwerking

De VLOK werkt graag met iedereen samen aan kwaliteit. Het maakt niet uit of het gaat om een concern met vestigingen overal in de wereld of een startend bedrijf, dat een praktische vinding heeft waar klussenondernemers hun voordeel mee kunnen doen.

Vanzelfsprekend kan de uitwerking door de verschillende schaalgrootte wel verschillen.

Van een regionale eenmalige activiteit tot een volledig pakket van samenwerking gedurende een periode van tenminste vijf jaar.
Samenwerking met Klus in bedrijf

Om elke vorm van samenwerking zo goed mogelijk te kunnen afstemmen zet de VLOK het label Klus in Bedrijf in. Dit label heeft de VLOK geïntroduceerd tijdens de activiteiten van het 25-jarige jubileum in 2008.

Delen: