In het vervolg op een tweetal eerdere bijeenkomsten in 2015 onder de naam Multiberstel presenteert CED Repair zich in 2017 opnieuw voor de VLOK tijdens de VLOK-regiobijeenkomsten.

CED Repair is onderdeel van de CED Group. Jaarlijks verwerkt de CED Group ongeveer 1 miljoen schadeclaims ten behoeve van verzekeringsmaatschappijen. Hiermee is een waarde van ruim 2,5 miljard euro gemoeid.

CED Repair heeft de afgelopen jaren goede ervaringen opgedaan bij samenwerking met VLOK-leden voor kleinschalige herstelklussen in en rond woningen. Zaken die de VLOK met haar leden heeft geregeld, zoals de VLOK-Uitvoeringsvoorwaarden en de nakomingsgarantie zijn voor CED Repair basis voor professionele klussenondernemingen. Voeg daarbij dat de VLOK-leden zaken als bedrijfsaansprakelijkheid ook goed geregeld hebben en het is duidelijk waarom CED Repair haar netwerk graag met andere VLOK-leden wil uitbreiden.

Voor jou als VLOK-lid biedt CED Repair niet alleen direct schadeherstelwerk, maar ook de mogelijkheid nieuwe klanten te ontmoeten.

Heb je geen gelegenheid om een regiobijeenkomst te bezoeken, maar wil je graag met CED Repair in contact komen, meldt dit dan even aan het VLOK-secretariaatsteam via info@vlok.nl.

 

terug

Delen: