Met als thema Vakmanschap kun je leren”*) willen we in de VLOK Akademie vakmensen ondersteunen met kennis en vaardigheden op het gebied van de techniek.

Het programma omvat onderwerpen die gericht zijn op het uitvoeren van bepaalde vakhandelingen (werken met elektrische zagen) of het toepassen, monteren, installeren van bouwelementen en -producten. Hierbij vragen wij aan de partners niet alleen aandacht te besteden aan de uitvoering, maar ook aan aspecten, zoals veiligheid en bouwregelgeving.

Kijk of we je met de VLOK Akademie kunnen helpen. Want als je na een training iets goed blijkt te kunnen, zul je er meer plezier aan beleven en zo’n klus ook eerder aanpakken. Bovendien ontvang je in vele gevallen een certificaat waarmee je ook aan je klant kunt laten zien dat je verstand van zaken hebt. Ook in het licht van de komende Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen heb je daarmee een stapje voor op collega’s.

En denk eraan, sommige mensen zijn alweer de slechte jaren 2008 – 2013 vergeten, maar in dat soort jaren kun je met aantoonbare kwaliteit én de extra ondersteuning die de partners van de VLOK Akademie bieden beter overleven.

Heb je nog suggesties voor trainingen, waarvan je al veel profijt hebt gehad en die wij nog niet in beeld hebben gebracht. Laat het ons weten.

Zie hieronder de VLOK-partners die je verder willen helpen.

*) Vakman gebruiken wij “op zijn engels” waarbij ‘man’ staat voor mens. De VLOK is namelijk ook trots op zijn vakvrouwen!

terug naar VLOK Akademie

Delen: