Ga goed voorbereid het nieuwe jaar in!

Met Minuba GO! krijg je de mogelijkheid om offertes en orders aan te maken, uren en materialen te beheren en te registreren, en facturen op te stellen en rechtstreeks naar de klant te sturen. Veel vakbedrijven gebruiken hiervoor al het bestaande facturatie- en orderbeheersysteem van Minuba (https://minuba.nl/bestellen/). De Minuba GO! app is gratis en speciaal voor kleine vakbedrijven met maximaal twee gebruikers.

Je maakt tijdens een klus eenvoudig, via de app, orders en werkbonnen aan. Ook kun je in Minuba GO! direct gebruik maken van het geïntegreerde VLOK opleverdossier. Met deze opleverdocumentatie ben je meteen goed voorbereid op de eisen die de Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen (Wkb) gaat stellen. En wanneer het werk klaar is, wordt er automatisch een factuur aangemaakt in de app. Deze verstuur je met een paar klikken naar de klant. Hoe sneller je een factuur stuurt, des te eerder er kan worden betaald!

Minuba GO! biedt unieke voordelen voor startende en kleinere bedrijven. Het professionele facturatie- en orderbeheer zorgt ervoor dat je met één app op zak altijd en overal toegang hebt tot alle verzamelde informatie. Je hoeft dus niet te zoeken naar oude aantekeningen of verfrommelde werkbonnen, wanneer je naar de klanten gaat om het werk uit te voeren. VLOK Erkend, dus ga voor die professionele uitstraling!

https://minubago.nl/bestel-minuba-go/

 

Minuba levert een alles in één online applicatie met App voor iOS en Android. Hier registreren gebruikers het eerste klantcontact, het materiaal en wordt de urenregistratie gedaan. Offertes en facturen zijn snel gemaakt en er is direct inzicht in de lopende onderhoudscontracten. Minuba laten realtime de winstgevendheid van de klussen zien. Door koppelingen naar groothandels en barcode scanning kunnen materialen met actuele prijzen snel aan de werkbon worden toegevoegd.

Met Minuba is het eenvoudig om afspraken vast te leggen en klanten het geleverde werk te laten aftekenen. Kwaliteitsborging en klanttevredenheid gaan hand in hand en zo voorkom je gezeur en is er nooit onduidelijkheid over geleverd werk.

Zo maakt Minuba het werk van het klussenbedrijf efficiënter, overzichtelijker en kan er meer tijd besteed worden aan die zaken die er echt toe doen. Daarnaast krijgen VLOK-leden een speciale VLOK-ledenkorting op de éénmalige set-up van Minuba, waardoor starten met Minuba nog aantrekkelijker wordt.

Minuba biedt binnen de VLOK Akademie klussenbedrijven de mogelijkheid om samen kritisch te kijken naar de bedrijfsvoering. Dit gebeurt in (individuele) adviessessies bij VLOK of op locatie. Zo vinden we mogelijkheden om minder tijd kwijt te zijn aan de administratie, méér te doen met de beschikbare tijd en méér winstgevende omzet te realiseren. Deze sessies worden speciaal voor leden van VLOK kosteloos aangeboden.

 

terug naar het overzicht van de VLOK-partners

Delen: