Wildkamp, onze nieuwe VLOK-partner!

Wildkamp is een technische groothandel, dienstverlener en specialist op het gebied van watertechniek.  Een partner die – als je de site bezoekt – een prima invulling geeft van ons Jaarthema op hun pagina “Over ons” met de titel: “Een technische uitdaging? Kom verder!”

Wildkamp helpt jou oplossingen te vinden voor jouw technische uitdagingen. Gesteund door een breed assortiment (meer dan 100.000 artikelen) maken de mensen van Wildkamp het verschil. Dat zijn kenners die weten waar ze over praten. Door het uitwerken van een installatieplan, het maken van een berekening of simpelweg door het juiste product te vinden, helpen zij jou verder. Met diepgaande technische kennis zorgen zij elke dag dat je kunt versnellen, verbeteren en verduurzamen. Met 45 vestiging altijd in de buurt, een uitgebreide webshop, een handige app en slimme logistiek is Wildkamp altijd dichtbij. Voor 20.00 uur online besteld is dezelfde dag verzonden!

Joey Feenstra, onze key-accountmanager bij Wildkamp, overdondert ons met zijn enthousiasme. “Onze belangrijkste drijfveer: wij geloven dat je een ander altijd verder kunt helpen bij een technische uitdaging. Met een flinke dosis doorzettingsvermogen en een drive om te innoveren, dragen onze kenners oplossingen aan waar jij, als klant, echt mee geholpen bent. Daarom houden we de technische markt nauwlettend in de gaten en zijn we nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen en methodieken op dit gebied. Niet alleen om ons assortiment up-to-date te houden, maar ook om jou van deskundig advies te kunnen voorzien. Wij geloven dat er voor alles een oplossing is, maar we beloven geen dingen die we niet waar kunnen maken. Kom verder en voel je welkom bij Wildkamp!”

www.wildkamp.nl

Delen: