In het kort: Wie is Novoferm?

Novoferm Nederland B.V. is een grote Europese aanbieder van deuroplossingen en laadsystemen voor particulier, commercieel en industrieel gebruik. Het bedrijf is in 1955 opgericht en maakt sinds 2003 deel uit van de Japanse Sanwa Group.

Wat biedt Novoferm?

Je kunt bij Novoferm Nederland terecht voor garagedeuren, puien voor de garage, overheaddeuren, snelroldeuren, toegangsdeuren voor parkeergarages, stalen loopdeuren, laad- en lossystemen, brandwerende deuren/puien en vlieringtrappen.

We streven naar klantspecifieke oplossingen met een maximale kwaliteit, veiligheid, comfort en esthetiek. En alles volgens de actuele wet- en regelgeving. Bij Novoferm ben je van alles voorzien: van fabricage tot service.

Gedegen service

Daarnaast vindt Novoferm een goede service ook heel belangrijk! Kijk maar eens naar onze algemene voorwaarden.

Op onze locatie in Almelo liggen onderdelen op voorraad van deuren, die we in de jaren negentig geleverd hebben. Dat is een geruststelling voor jou en je klant als die na lange tijd service nodig heeft.

Waarom kiest Novoferm voor de VLOK?

Bij de samenwerking met de VLOK snijdt het mes aan twee kanten.

Aan de ene kant is de VLOK voor Novoferm een ideale partner om met vakmensen in Nederland in contact te komen. Het is voor ons een interessante doelgroep als het gaat om het vervangen van garagedeuren. Onze producten hebben recht op vakkundige vakmensen die de installatie kunnen verzorgen.

Aan de andere kant kan de VLOK onze dealers veel bieden op het gebied van verzekeringen en extra garantie voor de consument.

Een win-win situatie dus.
Kansen op de particuliere markt

Novoferm helpt VLOK-leden graag met het vervangen van garagedeuren bij consumenten. Deze doelgroep groeit de laatste jaren enorm. Er hangen honderdduizenden kanteldeuren in Nederland die nodig vervangen moeten worden. De klant kiest over het algemeen voor een hoogwaardige, geïsoleerde garagedeur. Novoferm heeft vele oplossingen op dit gebied: van sectionaaldeuren tot openslaande garagedeuren en zelfs vaste puien.

Onderstening voor vakmensen

Novoferm wil voor de VLOK-leden informatiebijeenkomsten verzorgen (als corona ons de ruimte geeft). Daarbij kunnen we zowel productuitleg geven als montagetrainingen organiseren. Zie je het na het volgen van zo’n training toch niet zitten om zelf een garagedeur te installeren? Geen enkel punt, in zo’n geval kunt u een beroep doen op één van de Novoferm Montage Partners bij jou in de regio.

Uiteraard staan onze buitendienst mensen ook voor klaar om VLOK-leden te helpen bij het inmeten van een garagedeur. Uiteraard kosteloos!

 

Delen: