Minuba heeft voor VLOK-leden een mooie gereedschap voor het vastleggen van je werk, van offerte tot en met opleverdocumentatie!

Met de Tips van Wim besteedt het VLOK-Journaal al geruime tijd aandacht aan de verschillende aspecten van het uitbrengen van offertes en het organiseren van je werk. Een onderdeel in de bedrijfsvoering die alle vakmensen voortdurend tijd en energie kost.

Minuba levert een alles in één online applicatie met App voor iOS en Android. Hier registreren gebruikers het eerste klantcontact, het materiaal en wordt de urenregistratie gedaan. Offertes en facturen zijn snel gemaakt en er is direct inzicht in de lopende onderhoudscontracten. Minuba laten realtime de winstgevendheid van de klussen zien. Door koppelingen naar groothandels en barcode scanning kunnen materialen met actuele prijzen snel aan de werkbon worden toegevoegd.

Met Minuba is het eenvoudig om afspraken vast te leggen en klanten het geleverde werk te laten aftekenen. Kwaliteitsborging en klanttevredenheid gaan hand in hand en zo voorkom je gezeur en is er nooit onduidelijkheid over geleverd werk.

Zo maakt Minuba het werk van het klussenbedrijf efficiënter, overzichtelijker en kan er meer tijd besteed worden aan die zaken die er echt toe doen. Daarnaast krijgen VLOK-leden een speciale VLOK-ledenkorting op de éénmalige set-up van Minuba, waardoor starten met Minuba nog aantrekkelijker wordt.

Gratis kennismaking, geheel vrijblijvend

Probeer de Minuba-app gratis uit en zie wat deze je brengt.

Persoonlijke begeleiding

Minuba biedt binnen de VLOK-leden de mogelijkheid om samen te kijken naar een slimme bedrijfsvoering. Dit gebeurt in (individuele) adviessessies bij VLOK of op locatie. Zo vinden we mogelijkheden om minder tijd kwijt te zijn aan de administratie, méér te doen met de beschikbare tijd en méér winstgevende omzet te realiseren. Minuba biedt VLOK-leden deze sessies geheel GRATIS aan!

Nog meer ledenvoordeel!

Ben je – na het gratis proefdraaien met de app en/of een gratis begeleidingssessie – ervan overtuigd dat de Minuba-app een goede voorbereiding voor je is op de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen, die in 2021 ingaat, dan ligt de weg open om gebruik te maken van het voordeel uit het VLOK Voordeelbonnenboekje 2020. Minuba betaalt dan de helft van je VLOK-contributie!

 

terug naar het overzicht van de VLOK-partners

Delen: