DKV Euro Service en VLOK werken samen: You drive, we care

DKV Euro Service voorziet in mobiliteitsdiensten zonder contante betaling bij ruim 140.000 acceptatiepunten. Van tanken tot tolheffing, van banden wisselen tot btw-restitutie: DKV is met ruim 85 jaar ervaring in de branche één van de meest toonaangevende serviceproviders op het gebied van wegvervoer en logistiek. DKV’s motto, ‘You drive, we care’, vat kort de missie van het bedrijf samen: kosten optimalisatie voor ondernemers, en effectieve fleet management op de (Europese) wegen.

Wij regelen het voor u.

DKV Euro Service gaat zich specifiek richten op de bouwbranche. Wij zien dat er voor de bouwbranche grote besparingen mogelijk zijn. Mensen tanken vaak te duur, maken gebruik van standaard leasepassen of tanken zelfs nog met normale bankpassen. Bovendien stijgt de vraag naar e-mobility in de bouwsector, zeker bij bedrijven die vooral regionaal actief zijn.

Accountmanager fleet Arjan Kleuver: “Wij bieden aantrekkelijke kortingen. Alles wat in Nederland getankt wordt, wordt direct exclusief btw gefactureerd en er hoeft geen brandstofvoorschot betaald te worden. Voor grotere bedrijven is DKV e-Reporting een zeer efficiënte tool om inzicht in het gebruik van het wagenpark te krijgen. Bovendien is het netwerk van stations dat bij DKV aangesloten is zo groot, dat omrijden niet nodig is. We kunnen daarnaast de financiële afdeling ontzien en de administratie vergemakkelijken.”

Samenwerking met VLOK

VLOK-leden kunnen voortaan van zeer gunstige voordelen gebruik maken die DKV’s producten en diensten bieden.

Arjan: “VLOK kwam bij DKV om de belangen van de leden te behartigen. Voor kleinere ondernemers is het lastig op kleine schaal brandstof tegen voordelige prijzen in te kopen. VLOK bundelt de uitdagingen voor die ondernemers en we kwamen samen tot een overeenkomst. We zijn er blij mee, en trots op, dat we op deze manier de krachten kunnen bundelen en zo duizend zelfstandige VLOK-leden onderweg kunnen helpen.”

Overzicht van VLOK-kortingen

Aanvraagformulier

 

Meer dan tanken.

DKV levert naast tankpassen ook voorzieningen om tol mee af te rekenen. Dat kan de Westerscheldetunnel zijn, maar bedrijven die internationaal opereren kunnen ook onder meer de Franse tol of de Oostenrijkse vignetten met DKV afrekenen. Voor bedrijven die geheel of gedeeltelijk overstappen naar e-mobility levert DKV laadpalen voor op het werk, wallboxen voor thuis en passen voor het opladen onderweg. Met een netwerk van 35.000 laadpalen in Nederland is angst om zonder stroom te komen zitten verleden tijd. Bovendien is de speciale +Charge Card van DKV ook ideaal voor automobilisten met een hybride-auto. Met deze kaart kan je zowel laden als tanken.


DKV behoort tot DKV MOBILITY SERVICES Group, die ca. 1000 medewerkers heeft en in 42 landen vertegenwoordigd is. DKV Euro Service Benelux is gevestigd in Noordwijkerhout.  You drive, we care.

Delen: