Voor de consument

Bent u op zoek naar betrouwbare vakmensen?
De bij ons aangesloten ondernemer staat voor:

•  vakmanschap
•  kwaliteit en
•  persoonlijke service.


Klik HIER voor tips om als ondernemer en klant samen de gevaren van het coronavirus te keren.

 

Zorgeloos verbouwen? lees meer….

Voor vakmensen

Er zijn zo’n 1.000 vakmensen aangesloten bij de VLOK. Samen vormen zij inmiddels een sterk team. Een team dat door middel van het VLOK-logo voor de klant herkenbaar is.


Tips voor vakmensen om tijdens coronacrisis bij particulieren te werken


Coronaloket
MKB-Nederland, VNO-NCW en PZO-ZZP hebben samen met de Kamer van Koophandel het Coronaloket geopend voor ondernemers met vragen. Bij dit loket vind je informatie die kan helpen bij vragen over welke regelingen er bestaan, hoe je moet handelen in bepaalde gevallen en wat aanbevolen is om nu te doen. Het loket is ook telefonisch te bereiken via tel. 0800-2117 (op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur). Let op: het is erg druk aan de telefoon.

Zie ook welke maatregelen je als ondernemer kunt nemen op het Ondernemersplein.

 

Voor de partij die wil samenwerken

Bent u leverancier of anderszins geïnteresseerd in onze leden? Wij werken met partners samen om de klussenbranche te versterken.


Protocol ‘Samen veilig doorwerken’

Dit protocol – dat regelmatig wordt vernieuwd – biedt duidelijkheid aan bedrijven, bewoners, opdrachtgevers, klanten en alle werkenden over veilig werken tijdens de coronacrisis. Ook komt aan bod de manier waarop werkzaamheden bij mensen thuis veilig doorgang kunnen vinden. Klik op de titel voor het protocol.


In verband met het Corona-virus heeft de VLOK besloten om tot 1 september 2020 alle bijeenkomsten, vergaderingen en activiteiten, zoals de trainingen van de VLOK Akademie op te schorten of om te zetten in webinars.

Daarnaast zullen medewerkers, daar waar mogelijk, vanuit huis werken en worden in- en externe afspraken beperkt.

Met deze, en wellicht aanvullende, maatregelen wil de VLOK een bijdrage leveren om het virus in te dammen zodat we zo snel mogelijk meer ruimte krijgen om activiteiten te hervatten.

Met vriendelijke groet, 

het VLOK-team