De laatste tijd heeft de VLOK weer regelmatig vragen gekregen vanuit de pers. Journalisten zijn op zoek naar antwoorden op vragen, als: Welke invloed heeft de corona op de werkzaamheden van vakmensen? Hoe kijken vakmensen aan tegen de toename van het doe-het-zelven?

Lees hier het artikel “Renovatiewoede” van het NOS Nieuws

Tijdens de dagelijkse contacten met leden komen dit soort onderwerpen regelmatig langs, zodat we aan journalisten indicaties kunnen geven over trends. Ook stellen journalisten het op prijs om in contact gebracht te worden met de mensen waarom het gaat. Zo zijn al verschillende keren VLOK-leden in beeld gebracht door dagbladen of nieuwsredacties van radio en televisie.

Maar ook wijzelf hebben regelmatig vragen waarop we niet direct een antwoord weten. Daarom deze oproep aan alle vakmensen: Wie wil lid worden van het VLOK-branchepanel?

Wat vragen wij? Dat je bereid bent om enkele vragen te beantwoorden over uiteenlopende onderwerpen. Het zullen over het algemeen ja/nee-vragen of meerkeuzevragen zijn, die dus snel beantwoord kunnen worden. Je krijgt dan telkens ook de gelegenheid om zelf onderwerpen naar voren te brengen waarmee we aan de slag kunnen. En – als dat aan de orde is en je het leuk vindt om je naam ook in de krant te kunnen terugvinden – kun je aangeven, dat een journalist je persoonlijk benadert

Aanmelden voor het VLOK branche panel klik hier

Delen: