Met als thema Bouw aan je onderneming” willen we in de VLOK Akademie je ondersteunen bij je bedrijfsvoering.

Het programma omvat onderwerpen die met het ondernemerschap te maken hebben, zoals calculatie, offertes opstellen, financiƫle administratie, verzekeringen, fiscale zaken, e.d. Maar ook onderwerpen op het gebied van de bedrijfstechniek. Bedrijfstechniek is het gebied tussen het algemene ondernemerschap en de specifieke vaktechniek. Onderwerpen die hier in beeld komen zijn bijvoorbeeld veiligheid of het omgaan met vochtproblemen.

Kijk of we je met de VLOK Akademie op al deze gebieden kunnen helpen. Want als je na een training iets goed blijkt te kunnen, zul je er meer plezier aan beleven en het ook eerder doen. Dat verlicht ook eventuele verplichtingen waarvoor je als ondernemer komt te staan. Minder stress. Meer plezier. Gezonder. Voor jezelf en voor je omgeving.

Heb je nog suggesties voor trainingen, waarvan je al veel profijt hebt gehad en die wij nog niet in beeld hebben gebracht. Laat het ons weten.

terug naar VLOK Akademie

Bouwprofs Nederland

Met Bouwprofs Nederland heeft de VLOK een prima partner voor klussen- en verbouwbedrijven, die zich interesseren voor meer bouwconstructieve zaken. BouwProfs is het digitale kennisnetwerk voor de bouw. Opgericht in 2009 door uitgever Michel Eek. BouwProfs verzorgt diverse cursussen op het gebied van gebouwbeheer, gebouwschade en verduurzaming van gebouwen. Deze cursussen worden door het gehele […] Lees meer
Delen: