Over STAS picture hanging systems

Wij zijn STAS picture hanging systems; producent en leverancier van flexibele schilderij ophangsystemen in Eindhoven. Met een schilderij ophangsysteem hoef je nooit meer onnodige gaten in de muren te boren en kun je de wandinrichting verwisselen of verplaatsen wanneer jij dat wil. Een schilderij ophangsysteem geeft je hierdoor de vrijheid om een ruimte volledig naar eigen invulling in te richten zonder wandschade.

Of het nu een schilderij, foto, klok, prikbord, spiegel, wandkleed of whiteboard is… je hangt het op en verwisselt het even snel weer met STAS!

Het STAS assortiment

We hebben ophangsystemen voor ieder wand- en plafondtype. Naast onze standaard moderne railsystemen hebben we ook railsystemen die te integreren zijn met gipsplaat plafonds, systeemplafonds of in het stucwerk. En vergeet ook zeker onze karakteristieke houten ophangsystemen en onze ophangsystemen met geïntegreerde verlichting en (slimme) led-armaturen niet!

Naast onze ophangsystemen verkopen wij ook vele verschillende toepassingen met spandraden en staalkabels, plafond- en schilderijhaken en white- en prikborden.

Onze producten zijn TÜV gecertificeerd en worden altijd uitvoerig getest op draagkracht en kwaliteit. We leveren montagemateriaal, een boormal en een duidelijke handleiding bij je levering. Ook kun je een kijkje nemen op ons YouTube kanaal voor onze installatievideo’s!

Waarom kiest STAS voor VLOK?

Wij zijn ontzettend enthousiast om de samenwerking met VLOK aan te gaan. VLOK is voor ons een ideale partner om zo met de beste vakmensen van Nederland in contact te komen. We hopen met deze samenwerking de vele mogelijkheden en toepassingen van onze ophangsystemen onder de aandacht te brengen.

Ondersteuning voor vakmensen

STAS wil voor geïnteresseerde VLOK-leden product- en montagetrainingen op aanvraag verzorgen. Daarnaast staat onze verkoopafdeling altijd voor je klaar als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het maken van een juiste productkeuze.

 

Kijk voor meer informatie op www.stas.nl.

Delen: