Sinds 1985 is Owachem B.V. in Waalwijk importeur voor Nederland van het merk Owatrol. Midden jaren zestig van de vorige eeuw maakte Nederland via de internationale scheepvaart kennis met Owatrol als roestconserveringsmiddel. Het in de volksmond bekende Owatrol Puur vond de weg naar de bunkeraars, watersportwinkels en de kleinere vakspeciaalzaken.

Het productengamma van Owachem B.V. omvat ook GACOPRO, een assortiment producten op het gebied van dakrenovatie van met name daken met een traditionele dakbedekking en LINITOP, kwaliteitsproducten op het onderhouden en afwerken van nagenoeg alle houtsoorten en houten toepassingen binnens- en buitenshuis. Kortom: voor alle vakmensen veel mogelijkheden!

Begin 2018 opende Owachem de deuren van het Owachem Experience Center in Waalwijk. In eerste instantie bedoeld voor haar dealers (groothandels en vakspeciaalzaken), nu ook voor de professionele eindgebruiker. Van schilders- tot klussenbedrijf.

Met ingang van 2020 is Owachem B.V. partner van de VLOK academie.

Leden van VLOK kunnen – op de regelmatig gehouden Demodagen of op afspraak –  langskomen in het Owachem Experience Center, Zinkerweg 9-A, 5145 NL Waalwijk en ervaren wat Owachem met haar producten speciaal voor een klussenbedrijf kan betekenen. Bezoek in de avonduren is ook op afspraak mogelijk.

Voor VLOK-leden kent Owachem een passende introductiekorting en maken bezoekers van het Owachem Experience Center kans op een gratis Citytrip t.w.v. € 1000,00 (*).

Neem contact met Owachem op via tel. nr. 0416-347958 of afspraak@owachem.nl voor het maken van uw afspraak. U zult versteld staan wat er mogelijk is.

Delen: