In het kort: Wie is Novoferm?

Novoferm Nederland B.V. is een grote Europese systeemaanbieder van deuroplossingen en laadsystemen voor particulier, commercieel en industrieel gebruik. Het bedrijf is in 1955 opgericht en maakt sinds 2003 deel uit van de Japanse Sanwa Group.

Je kunt bij Novoferm Nederland terecht voor garagedeuren, puien voor de garage, overheaddeuren, snelroldeuren, toegangsdeuren voor parkeergarages, stalen loopdeuren, laad- en lossystemen, brandwerende deuren/puien en vlieringtrappen.

We streven naar klantspecifieke oplossingen die maximale kwaliteit, veiligheid, comfort en esthetiek bieden. Dit zie je terug in het naleven van de actuele wet- en regelgeving. Het gebruik van hoogwaardige materialen, een uitstekende afwerking en de vele keuzemogelijkheden. Bij Novoferm ben je van alles voorzien: van fabricage tot service.

Waarom kiest Novoferm voor de VLOK?

Bij de samenwerking met de VLOK snijdt het mes aan twee kanten. Aan de ene kant is de VLOK voor Novoferm een ideale partner om met klussenbedrijven in Nederland in contact te komen, het is voor ons een interessante doelgroep als het gaat om het vervangen van garagedeuren. Daarnaast kan de VLOK onze dealers veel bieden op het gebied van verzekeringen en garantstellingen voor de eindgebruiker. Een win-win situatie dus.

Met een product van Novoferm kies je voor kwaliteit. Alle Novoferm garagedeuren en puien zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Dat gaat verder dan de robuuste stalen panelen. Ook voor de afwerking maken we alleen gebruik van de beste materialen.

Van staal tot aluminium, elke deur of pui is weerbestendig, voldoet aan de (alle) geldende normeringen en gaat jarenlang mee. Die jarenlange zekerheid vindt u terug in onze garantievoorwaarden. Daarnaast vindt Novoferm een goede service ook heel belangrijk, zo hebben we op onze locatie in Almelo onderdelen op voorraad van deuren die we in de jaren negentig geleverd hebben, dat is een geruststelling als een klant na lange tijd service nodig heeft.

Novoferm is er van overtuigd aan VLOK-leden een aanvulling te kunnen bieden op het gebied van vervangen van garagedeuren in de particuliere sector, een doelgroep die enorm groeit de laatste jaren. Er hangen immers honderdduizenden kanteldeuren in Nederland die nodig vervangen moeten worden. De klant kiest dan over het algemeen voor een hoogwaardige, geïsoleerde garagedeur. Novoferm heeft vele oplossingen op dit gebied: van sectionaaldeuren tot openslaande garagedeuren en zelfs vaste puien. Om hier in thuis te raken kan Novoferm voor de VLOK-leden informatiebijeenkomsten verzorgen waarbij we zowel productuitleg als montagetrainingen kunnen organiseren. Ziet u het na het volgen van zo’n training toch niet zitten om zelf een garagedeur te installeren? Geen enkel punt, in zo’n geval kunt u een beroep doen op één van de Novoferm Montage Partners bij u in de regio. Uiteraard staan onze buitendienst mensen ook voor klaar om u als VLOK-lid te assisteren bij het inmeten van een garagedeur, uiteraard is dit kosteloos.

 

Delen: