Met Bouwprofs Nederland heeft de VLOK een prima partner voor klussen- en verbouwbedrijven, die zich interesseren voor meer bouwconstructieve zaken.

BouwProfs is het digitale kennisnetwerk voor de bouw. Opgericht in 2009 door uitgever Michel Eek. BouwProfs verzorgt diverse cursussen op het gebied van gebouwbeheer, gebouwschade en verduurzaming van gebouwen.

Deze cursussen worden door het gehele land gegeven door ervaren trainers die zelf met de voeten in de klei staan en dus vanuit de praktijk weten waarover ze praten. En… de cursussen worden volledig onafhankelijk gegeven. Niet vanuit een merk, dus gegarandeerd objectief waardoor cursisten verzekerd zijn van het beste advies.

BouwProfs heeft een tweetal speciale cursussen waar jij je als VLOK-lid voor kunt aanmelden. Het gaat om de cursus “Vochtproblemen in gebouwen” en de cursus “Isolatie en koudebruggen in gebouwen”.

Een korting van 30%?! Als VLOK-lid betaal je 171,50 euro (i.p.v. 245 euro)! Met de mogelijkheid om voor hetzelfde gereduceerde tarief een introducé mee te nemen, ook al is die (nog) geen VLOK-lid!

Aanmelden

Aanmelden kun je doen door een mail te zenden via de de speciale aanmeldingspagina

En voor het volledige aanbod aan cursussen van BouwProfs kun je hier verder kijken.

Voor iedereen die – gedwongen door de maatregelen van de regering inzake het coronavirus – thuis zit/werkt en toch de nodige bouwkundige kennis wil opdoen heeft BouwProfs de BouwProfs academie opgezet.In BouwProfs academie geven de BouwProfs experts webinars over uiteenlopende onderwerpen in de bouw.

De webinars duren gemiddeld 15 tot 20 minuten. Tijdens de uitzending kan je aan de docent vragen stellen, deze worden uiteraard ook beantwoord.

Inmiddels zijn de eerste GRATIS afleveringen gemaakt.

Je kunt de uitzendingen bekijken op de BouwProfs Academie.

 

Delen: