De VLOK vindt het belangrijk dat leden actief deelnemen aan verenigingsactiviteiten en collega’s stimuleren hetzelfde te doen.

Daarom krijgen de volgende leden een kortingsvoucher van 25 euro per persoon voor deelname aan de Studiereis naar de PCI-fabriek in Hamm (Duitsland) op donderdag 8 februari 2018!

Wie heeft recht op zo’n kortingsvoucher?

1. elk VLOK-lid dat de afgelopen jaren in het bezit is gekomen van een Certificaat Vakmanschap en Zekerheid.

Het geldt voor alle certificaten van PCI, maar ook van Faay, Fakro, Fermacel en Isobouw! De certificaathouders krijgen hiervoor nog een persoonlijk bericht.

2. de “vroegboekers”

Omdat het fijn is om te ervaren, dat leden op prijs stellen wat je voor hen organiseert, krijgt elk VLOK-lid, dat zich direct naar aanleiding van de bijlage bij de contributiefactuur 2018 al heeft aangemeld voor de reis naar Hamm een kortingsvoucher van 25 euro!

 

3. elk VLOK-lid dat samen met een of meerdere andere VLOK-leden samen op reis gaat.

De VLOK wil graag een vereniging zijn met actieve leden. Leden die door hun verenigingsactiviteiten aan de ene kant afleiding hebben van de dagelijkse sleur, maar ook zichzelf als ondernemer kunnen verbeteren. Met als achterliggend idee: Werk niet harder, maar werk slimmer.

Vroeger was het meer gebruik dat VLOK-leden samen naar ledenbijeenkomsten gingen, de carpoolers. Samen op weg gaan betekent onder meer het delen van de reiskosten, maar ook extra tijd hebben om elkaar beter te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.

Vanzelfsprekend hebben alle reisgenoten ieder recht op hun kortingsvoucher!

 

4. elk VLOK-lid dat een ondernemer, die (nog) geen lid is van de VLOK meeneemt als introducé.

Ondernemers die op voorspraak van bestaande leden lid worden, blijken in de praktijk goede VLOK-leden. De VLOK wil het ledenaantal op die manier graag zien groeien.

Daarom stelt het bestuur graag ook voor de introducé een kortingsvoucher beschikbaar van 35 euro!

 

5. elke ondernemer die via de site van PCI zich voor de studiereis heeft aangemeld

6. elke ondernemer die via Bouwmaat lid geworden is van de VLOK.

Sinds begin 2017 werkt de VLOK samen met de KlusWebsite – een activiteit van Alles voort Slimmer Bouwen van Bouwmaat. Met Alles voor Slimmer Bouwen ondersteunt Bouwmaat ondernemers bij hun bedrijfsvoering. Via de KlusWebsite kunnen VLOK-leden gratis in beeld komen van nieuwe klanten waarbij zij bij hun bedrijfsprofiel extra aandacht krijgen door de toevoeging van het logo VLOK-Erkend Klussenbedrijf.

 

Kun je van één van deze kortingsmogelijkheden gebruik maken, geef dat dan aan bij je aanmelding!

 

Delen: