Meeus

Speciaal voor de VLOK-leden zijn de afgelopen jaren speciale verzekeringsvormen ontwikkeld. Stuk voor stuk aantrekkelijke verzekeringen voor klussenbedrijven en mogelijkheden om aan jouw klant te laten zien dat je de zaken zeer professioneel voor elkaar hebt.

Een voorbeeld is de VLOKTransportverzekering, waarbij gereedschappen niet alleen in de bus tijdens transport verzekerd zijn, maar ook in de werkplaats en op het werk bij de klant. Een ander goed voorbeeld is de speciale VLOK-CAR-module voor werken tot 50.000 euro. Of de aanvullende dekking voor de VLOK-nakomingsgarantie tot 50.000 euro.

Wil je VLOK-lid worden en gebruik maken van de voordelige aanbiedingen voor bedrijfs- en ook privé-verzekeringen, dan kun je gebruik maken van de diensten van Meeùs Assurantiën B.V. in Amsterdam. Al sinds 1998 is Meeùs Assurantiën huisadviseur van deVLOKMeeùs Assurantiën is bekend in de bouw en de aanvervante sectoren en inmiddels goed ingeburgerd in de specifieke omstandigheden voor kleinschalige klussenbedrijven.

 

 

Verzekeringen: ook voor jezelf en voor jouw partner

Behalve voor jouw bedrijf kun je ook voor jezelf verzekeringen afsluiten via Meeùs Assurantiën. Bij het VLOK-lidmaatschap hoort in ieder geval standaard de VLOK-Ongevallenpolis. Ook kun je met jouw familie deelnemen aan de mantelpolis ziektekostenverzekeringen, die de VLOK heeft gesloten met het Zilveren Kruis.