In 2012 opende Fakro een spiksplinternieuw trainingscentrum in Groesbeek. Inmiddels hebben al honderden professionals een bezoek aan het trainingscentrum gebracht.

Zoals Fakro omschrijft in de Trainingsgids 2015 is de toepassing een belangrijk onderdeel van een totaalproduct. Daarmee onderschrijft Fakro de uitgangspunten van de samenwerking met de VLOK in het kader van het kwaliteitsprogramma Vakmanschap en Zekerheid. Samen een totaalgarantie bieden op het product en het montagewerk.

De basistraining bestaat uit een compleet verzorgde dag. Eten, drinken en materiaal zijn geheel verzorgd. Je krijgt een unieke en persoonlijke kijk achter de schermen van het bedrijf. En tenslotte – waar het om draait – krijg je een trainingsprogramma dat op maat gemaakt is voor verwerkers van dakramen en aanverwante producten. En blijkt de dag behalve leerzaam ook plezierig te zijn door de contacten die je hebt met collega’s.

Wil je je verder bekwamen, dan kun je deelnemen aan het Fakro Specialisten Programma. Dan leer je nog meer over de Fakro-producten en krijg je toegang tot de selecte groep vakmensen die extra promotie krijgen vanuit Fakro.

VLOK-leden krijgen voor hun training het Certificaat Product Vakman, gezamenlijk uitgegeven door Fakro en de VLOK in het kader van het kwaliteitsprogramma Vakmanschap en Zekerheid.

e-learning

Vakmensen die meer willen weten over het monteren van Fakro-producten kunnen ook lering trekken uit de montagevideo’s van Fakro. Ook brochures, gebruiksaanwijzingen en montagehandleidingen treft je aan op de site van Fakro.

 

terug

Delen: