Secretariaatsbureau VLOK
079-3436212

Heb je een vraag? Misschien wil je een klus gaan uitvoeren, maar loop je tegen bepaalde zaken aan. De VLOK wil je daarbij graag helpen. En weten wij het antwoord zelf niet, dan vinden we altijd een deskundig iemand of een instelling, die je verder op weg kan helpen.

 

Schat aan kennis en ervaring

Doordat de VLOK als sinds 1983 de branchevereniging is voor klussenenbedrijven, hebben wij een schat aan kennis en ervaring in onze vereniging. Op verschillende onderwerpen hebben wij in de loop der jaren uitgebreide dossiers aangelegd. Voor vragen over garantie over uitgevoerd werk, problemen met een consument, duurzaam klussen, wettelijke regels voor verbouwingen en het beheersen van risico’s bij de uitvoering van kluswerkzaamheden kun je bij ons terecht. Dus stel je vragen gerust.

 

Hoe kan je ons bereiken?

Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Op ons kantoor zijn altijd deskundigen aanwezig om je te woord te staan of je vraag aan te nemen. Als jouw vraag niet meteen beantwoord kan worden, dan word je later door een deskundige teruggebeld. Natuurlijk kun je ons ook via e-mail bereiken. Betreft het een vraag waar een consument bij betrokken is? Dan leggen wij dit vast in jouw dossier. Op deze manier kunnen we altijd teruggrijpen op wat er eerder besproken is.

 

Waar je nog meer een antwoord kunt vinden

Onze kennis hebben wij de afgelopen jaren ook gebundeld in verschillende publicaties. Je vindt daar hier meer informatie over.

Delen: