In 2021 hebben wij vanwege de Corona maatregelen tot 2x toe de VLOK Algemene Ledenvergadering moeten verplaatsen.

Wij zijn dan zeer verheugd om te melden dat wij op maandag 23 mei 2022 voor VLOK Voorjaars ALV te gast zijn bij Geberit te Nieuwegein.

GEBERIT:

Vele kennen het DuoFix inbouwreservoir maar inmiddels hebben zij zoveel meer op het gebied van aanvoer, afvoer, doucheafvoeren, meubels en keramiek.

Zij ontwikkelen producten volgens het credo ‘Design meets Function’ dit geeft aan dat de producten niet alleen mooi zijn om naar te kijken maar ze maken het leven gemakkelijker en ook comfortabeler.

Zij zijn ervan overtuigd dat kennis vermenigvuldigd wordt door deze te delen. Ze stellen het Know-how dan ook graag ter beschikking. Een goed product verdient tenslotte een vakkundige installatie, een mening die door de overheid wordt gedeeld. Niet voor niets zijn er normen en richtlijnen waaraan  zij zich moeten houden. Naast het delen van kennis is het  doel om de eisen in het Bouwbesluit en de daarbij behorende normen te verduidelijken.

Er zijn diverse trainingen op het gebied van afvoertechniek vuilwater, hemelwater, service en sanitair en een basis training voor de zelfstandige professional waarbij we aan de hand van een badkamer vraagstukken behandelen van het water dichtmaken tot legionella preventie.

Algemene Ledenvergadering:

Agenda, vergaderstukken etc worden allemaal nog gecommuniceerd maar noteer alvast 23 mei in je agenda.

Wij zien je graag in mei tijdens VLOK Voorjaars ALV.

Delen: