De 2-daagse VLOK Studiereis 2024

Op uitnodiging van VLOK Akademie partner TOUPRET bezoeken wij  donderdag 14 en vrijdag 15  maart 2024 de fabrieken van TOUPRET in de buurt van Parijs.

TOUPRET, fabrikant van pleisters en vulmiddelen sinds 1938, nodigt jou en je collega-klusbedrijven uit voor een exclusieve tweedaagse studiereis.

Hugo Myncke, directeur BENELUX “Ontdek de finesse achter onze hoogwaardige dunpleisters en plamuren tijdens een uniek fabrieksbezoek. Leer niet alleen over onze geavanceerde productieprocessen, maar geniet ook van boeiende randanimatie en leg waardevolle contacten met vakgenoten. TOUPRET en VLOK nodigen je uit om deel te nemen aan deze onvergetelijke reis, waar kennis wordt gedeeld en connecties worden gesmeed”

Kosten voor deze 2-daagse volledig verzorgde VLOK Studiereis zijn € 175,- per persoon. Uiteraard is een introducee ook van harte welkom.

Werk je al met de pleisters van TOUPRET of wil je er alles over weten? Schrijf je dan nu in!

Stuur een mail naar info@vlok.nl

Toupret, meer dan stukadoor-pleisters. 

Toupret bestaat sinds 1938. Dan nog als ‘gebruiksklare’ poederpleister om het schilders gemakkelijk te maken hun plamuur klaar te maken.  

Ondertussen is het assortiment van Toupret uitgegroeid tot een scala van verrassend handige plamuren (ook voor hout) en egalisatie en afwerkpleisters voor de allrounder die het stukwerk liever aan de stukadoor overlaat. 

Misschien is het hardnekkige misverstand dat de pleisters van Toupret bestemd zijn voor de stukadoor, terwijl ze dat juist niet zijn, misschien wel de oorzaak van de onbekendheid van het merk. 

Reden genoeg om kennis te maken met dit merk juist als schilder, allrounder en iedereen die zijdelings met egalisatie en renovatie van wanden in aanraking komt. 

 

Delen: