Sla de plank niet mis; bereid je voor op de Wkb!

Volgend jaar treedt de Wkb in werking en zal ook jij als vakman/vrouw moeten kunnen aantonen dat jij je werk goed gedaan hebt en kwaliteit levert. Kwaliteit lever je natuurlijk al maar hoe toon je dat aan?

Als VLOK gaan we je hiermee helpen.
Hoe doen we dit?
Samen met VLOK Akademie partner Minuba bieden we jou als lid het volgende: een app voor werkbonnen, facturatie en kwaliteitsborging.
Om gebruik te maken van deze oplossing schrijf je je in voor de VLOK en Minuba kwaliteitsworkshop.
Voor deze praktisch en voor jou noodzakelijke workshop betaal je éénmalig slechts € 75,- per deelnemer (inclusief lunch). De workshop is ook te volgen door niet-VLOK leden, deze betalen echter € 125,-.
Na deze workshop ben je niet alleen voorbereid op de Wkb, maar kun je ook direct tijdens je werk met de app voor kwaliteitsgarantie aan de slag. Maak je makkelijk offertes en orders, voeg je foto’s en documentatie toe, kun je factureren en snel betaald krijgen via Mollie. Je bespaart hiermee uren tijd, vele euro’s en verdient meer!

Ontvang als VLOK lid € 396,- voordeel
Je krijgt samen met de workshop van ons Minuba 12 maanden gratis (t.w.v. € 396,-), wanneer je je voor 15 december registreert als gebruiker van Minuba en je inschrijft voor één van de workshops. Je kunt je nu al inschrijven voor een van de workshops in Zoetermeer (bij de VLOK Akademie) of bij De Vakman in Amersfoort op de volgende data:
– donderdag 9 november 2023, Zoetermeer
– woensdag 15 november 2023, Amersfoort
– vrijdag 17 november 2023, Zoetermeer
– maandag 27 november 2023, Zoetermeer
– woensdag 13 december 2023, Amersfoort

Voor alle data geldt inloop vanaf 12.00 uur. We starten de workshop om 12.30 uur met een lunch.

Meld je aan via mail info@vlok.nl

Binnenkort volgen er meerdere data en locaties

Delen: