VLOK Akademie

Vrijdag 24 januari 2020 wordt de Renovaid BV Basisopleiding weer georganiseerd.

Als VLOK-lid betaal je € 110,- (ipv € 135,-)

Een goede basis is hét startpunt voor vakmanschap. Middels onze opleiding weet je zich essentiële competenties meester te maken, je vergaart kennis, kunde en vaardigheid om op professionele wijze reparaties en onderhoud aan geveltimmerwerk uit te voeren.

Met deze opleiding leer je verschillende ondergronden en de invloeden hierop te herkennen. Tevens kun je de risico’s op het ontstaan van houtrot inschatten om preventieve maatregelen te nemen. Ook wordt je onder- wezen in de eigenschappen van de Renovaid producten zodat je goed kunt vaststellen welk Renovaid systeem bij welke situatie het meest geëigend is.

Tijdens de theorie en de praktijk wordt er uitvoerig stil gestaan bij de basis- technieken van effectief en efficiënt onderhoud. Van het open frezen met de juiste freestechniek tot het dichtzetten van de reparatie om deze vervolgens perfect strak af te messen. Onder begeleiding van een ervaren instructeur, leer je de 3 meest voorkomende reparatietechnieken in de praktijk toe te passen.
Tenslotte wordt er aandacht besteed aan gezond en veilig werken volgens de ARBO wetgeving.

Opgeven kan door te klikken op onderstaande link:

https://www.renovaid.nl/inschrijven.php

Adres:

VLOK

Chroomstraat 38

2718 RR Zoetermeer

 

Delen: