Sla de plank niet mis; bereid je voor op de Wkb!

We kijken terug op een geweldige VLOK jubileumbijeenkomst met veel inspiratie voor het runnen van een goed en gezond klussenbedrijf. Minuba en VLOK helpen bedrijven met het makkelijker maken van en structuur brengen in het dagelijks werk – waaronder het digitaliseren en vereenvoudigen van administratieve tijdverslindende taken, zoals de Wkb.

Erevoorzitter van de VLOK Gerard Oltmans verwoordt het in de KlusVisie (nr 8 2023) als volgt: “Wij adviseren om structuur in het werk te brengen, dat doe je met een app die we met Minuba ontwikkelden. Dan kun je tijdens het werk bijvoorbeeld direct de foto bij de documenten van de klus zetten. Dan scheelt gezoek in je foto-archief achteraf. Die tijd kun je beter besteden.”

Vanuit de VLOK Akademie heeft Minuba een mooie jubileumaanbieding – waar je nog steeds gebruik van kunt maken: de VLOK Akademie Kwaliteitsworkshop:

Je krijgt van ons Minuba 12 maanden gratis (t.w.v. € 396,-), wanneer je je vóór 15 december registreert als gebruiker van Minuba en je inschrijft voor één van de workshops. De kosten voor de workshop bedragen slechts 75€, inclusief lunch. Je kan je aanmelden voor een workshop in Zoetermeer (bij de VLOK Akademie) of bij De Vakman in Amersfoort.

Locatie: De Vakman Maanlander 6A  3824 MP Amersfoort

Meer informatie en aanmelden kan via een mailtje aan info@vlok.nl of hier

 

Delen: