Bikkels in de Bouw is een initiatief van en voor zelfstandige ondernemers in de bouw. Of je nu een stukadoor, een loodgieter, een metselaar, een timmerman, een schilder, een glaszetter of een allrounder bent, je wil de beste zijn in je vak en je vooral met dat mooie vak bezighouden. Wel lastig soms, die combinatie. Bikkels in de Bouw ondersteunt en ontzorgt je daarom graag bij het ondernemer- en vakmanschap. Je kunt wel veel, maar weet immers niet alles.

Omdat we uit eigen ervaring weten dat combinatie vakman en ondernemer best lastig kan zijn, willen we je graag heel praktisch helpen en je voorzien van gerichte informatie. Hoe dan? Via onze website, facebook en nieuwsbrieven proberen we (bijna) al je vragen te beantwoorden en … hopelijk meer. Je vindt hier nieuws en ontwikkeling over materiaal & gereedschap , tips & ondernemen, voordeel & korting, diverse acties en … misschien wil je zelf ook wel iets vertellen of laten zien.

Al die informatie is natuurlijk erg nuttig maar je wil natuurlijk, net als wij, ook gewoon doen! Materialen proberen, gereedschap testen, do’s en dont’s zelf ervaren. Daarom organiseren wij, samen met onze partners, demomiddagen ( ja, ook bij jou in de buurt, kijk hier maar eens). Daar krijg je demonstraties over het gebruik van producten aangeboden. Handige oplossingen, nieuwe ontwikkelingen en praktische toepassingen die je zelf direct in de praktijk kunt gebruiken. Nieuwsgierig naar onze partners? Je vindt ze hier.

Daarnaast vind je op deze demomiddagen ons ondernemersplein met interessante, maar vooral actuele informatie waarmee je het ondernemen als ZZP’er makkelijker kunt maken of zaken die je gewoon moet weten. En.….uiteraard zorgen wij altijd voor een hapje en een drankje, want gezelligheid staat bij ons altijd voorop.