2020 staat bijna volledig in het teken van corona. Met alle besmettingscijfers, tweede golf en nieuwe maatregelen zou je bijna vergeten dat er ook hele positieve dingen gebeuren.

Over onder andere deze positieve zaken wil het VLOK-bestuur je graag meenemen.
Het bestuur zal verantwoording afleggen over het in 2019 gevoerde beleid, je bijpraten over de ontwikkelingen in 2020 en je enthousiast maken voor de plannen voor 2021.

Traditiegetrouw gebeurt dit tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, die zal plaatsvinden op:

Maandag 23 november 2020
in het Campinele Hotel te Amersfoort.

Uiteraard zorgen we ervoor, dat dit op een veilige en verantwoorde manier gebeurt. Dat betekent onder meer, dat we met niet meer dan 30 personen bijeen kunnen komen.

Vanwege het maximaal aantal aanwezigen is deze Algemene Ledenvergadering op basis van inschrijving vooraf en hebben we – gelet op het aantal leden dat normaliter present is – ook 24 november 2020 op dezelfde locatie gereserveerd.

We verwachten, dat we uiterlijk tien dagen van te voren definitief kunnen laten weten, dat de Algemene Ledenvergadering doorgang kan vinden.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@vlok.nl. Vermeld graag ook even of je op 24 november naar Amersfoort zou kunnen komen (voor het geval de 23-ste “vol” is).

De routebeschrijving, agenda en vergaderstukken sturen wij je na aanmelding toe omstreeks de tijd dat we het doorgaan van de vergadering kunnen bevestigen..

Hopelijk tot 23 (of eventueel 24) november a.s.

Met vriendelijke groet,

Namens het VLOK-team

Dennis Kosten
directeur

Delen: