VLOK organiseert een regiobijeenkomst voor de leden in de driehoek Rotterdam, Gouda en Den Haag

Op woensdag 8 november om 19.30 uur organiseren wij een bijeenkomst voor VLOK-leden en belangstellenden in Zevenhuizen

Adres: Noordelijke Dwarsweg 116 2761 GD Zevenhuizen (ZH)

Herken je dit?

Je hebt het hartstikke druk, opdrachtgevers worden niet blij van de lange wachttijd en leveranciers hebben ook nog eens grote problemen om alles op de door jou gewenste tijd te leveren. En doe je een beroep op een collega, dan heeft hij of zij hetzelfde (luxe) probleem.

Iedereen heeft natuurlijk ook een eigen oplossing voor bovengenoemde uitdagingen en wat is het leuk om met haar/hem hierover van gedachten te wisselen.

Kom dus op 8 november naar Zevenhuizen om onder het genot van een drankje en een snack een overleg in een informele setting te hebben met collega’s en aanwezige VLOK-bestuursleden. Er zal een leuke demo zijn over het maken van ramen, deuren en kozijnen in hardhout.

Deze avond wordt aangeboden door een lid van het VLOK-bestuur Barry de Vreede en de Regiocontactpersoon Rotterdam Ronald Schaeffer en je hebt dus ook alle gelegenheid om je vragen en opmerkingen bij hen te ventileren.

Het is fijn als je van tevoren laat weten of je wel of niet aanwezig bent. Een mail naar carintimmers@vlok.nl is voldoende.

Tot de 8e

Met vriendelijke groet,

Barry de Vreede         Ronald Schaeffer

Bestuur VLOK             Regio Contactpersoon Rotterdam