Offreren en uitvoeren van badkamerklussen

In het kader van het VLOK-Kwaliteitsprogramma Vakmanschap en Zekerheid vindt de eerstvolgende training plaats op donderdag 8 februari 2018. Deze is geheel gericht op badkamers en bedoeld voor professionele tegelzetters en klussers. PCI verzorgt het technische gedeelte over tegellijmsystemen. Siljan Bedrijfsadvies geeft vervolgens een speciale offertetraining voor badkamers! En de dag is natuurlijk ook geschikt om ervaringen uit te wisselen met collega’s en bij te praten met bestuursleden van de VLOK.

De dagcursus vindt plaats bij de fabriek van PCI in Hamm (Duitsland bij Dortmund).  De PCI verzorgt het vervoer per bus Vanuit de regio Arnhem vertrekt de bus rond 7:45 uur richting Hamm. Tussen de middag verzorgt PCI een lekkere lunch en op de terugweg biedt PCI een heerlijk diner aan. De kosten voor deze cursus bedraagt € 25,00 voor VLOK – leden en € 35,00 voor niet-VLOK – leden.

Voor actieve VLOK-leden en hun introducé’s geldt een speciale kortingsactie!

Aanmelding kan door een mail  te sturen naar antoinette@vlok.nl met  naam, adres, 06 nr en indien VLOK lid je lidnummer.

Aanmeldingen worden verwerkt op datum binnenkomst: VOL = VOL!

Meer informatie ……..